top of page

HJEM SKABER FORANDRING

HJEM er en landsorganisation for hjemmeforældre og af hjemmeforældre. Det betyder, at organisationen drives på utraditionelle vilkår - og med store ambitioner.
Vores frivillige har en bred pallette af kompetencer. Derfor kan vi benytte et spektrum af virkemidler til at arbejde for bedre vilkår og muligheder for hjemmeliv i Danmark.

Indendørs klatrevæg

Et dynamisk arbejdsfællesskab

FRIHED & FLEKSIBILITET

PLADS TIL
FAMILIELIV

ONLINE
ARBEJDSPLADS

MOTIVERENDE
FÆLLESKAB

I HJEM bygger vi organisationen op omkring de frivillige, som kommer ind. Alle frivillige i HJEM vælger selv sine opgaver og sætter selv en deadline, der er afstemt med den enkeltes ønsker for sit frivillige virke.

Det er vigtigt for os at skabe en sund og bæredygtig frivilligkultur, hvor man  synes det er fedt at være med.

Derfor er  det vigtigt for os, at vores frivillige altid sætter sit familieliv først og kun arbejder i HJEM i et omfang, som giver mening i forhold til familielivet.

I Hjemmeforældrenes Landsorganisation er det et grundvilkår, at vores frivillige  har travle og uforudsigelige liv. Så det er vores arbejdsform indrettet efter.  

Vi arbejder alle hjemmefra og alle møder foregår online. I kraft af at HJEM er en organisation drevet af hjemmeforældre, er det hverdagskost på vores møder, at mødedeltagere har brug for at amme,  gå tur med hunden eller putte, imens mødet foregår.
Vi arbejder alle sammen forskudt af hinanden, men har vores interne kommunikationskanal, hvor vi tapper ind på hinanden, når vi sidder med vores arbejde.

BLIV FRIVILLIG

bottom of page