Privatlivspolitik

Cookiepolitik

 

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:
HJEM LO - Hjemmeforældrenes Landsorganisation

CVR: 42711667

Mail: hjem.jura@gmail.com

 

HJEM benytter cookies til forskellige formål. Vi deler oplysningerne med tredjemand og behandler oplysningerne indsamlet via cookies.

Statistik

VI anvender cookies til statistiske formål. Vi analyserer hvordan brugeren benytter vores hjemmeside, så vi kan gøre siden bedre. Vi tæller desuden besøg på hjemmesiden.

 

Markedsføring

Vi benytter markedsføringscookies og deler oplysningerne med tredjemand. Vi laver målrettet reklamer, så brugeren vil opleve, at der kommer reklamer for HJEM LO. Vi deler oplysningerne med  

Google, Facebook, Instagram og Linkedin.

 

Tilbagekaldelse af samtykke.

Du kan altid tilbagekalde sit samtykke ved at ændre i indstillingerne eller slette dine cookies.

 

Rettelse af oplysninger, tilbagetrækkes af samtykke og klagevejledning

Du har ret til at få rettet oplysninger om dig som er unøjagtige og i nogle tilfælde har du også ret til at få slettet dine persondata, hvis du beder om det, herunder hvis oplysningerne ikke er nødvendige for det oprindelige formål.

Du kan altid tilbagetrække dit samtykke og få slettet dine persondata.

Du kan skrive til os på: hjem.jura@gmail.com hvis du vil have rettet, slettet eller tilbagetrække dit samtykke.

 

Hvis du er uenig i vores afgørelse, kan du klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon: 33193100, dt@datatilsynet.dk. Læs mere her: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage/saadan-klager-du 

 

Den dataansvarlige er: HJEM LO.

Betingelser for støtteabonnement

 

Abonnementsbetingelserne er sidst opdateret d. 22. august 2022

Oplysninger
HJEM LO - Hjemmeforældrenes Landsorganisation
CVR: 42711667
e-mail: ctr.hjem@gmail.com

 

Indmeldelse
Du kan tilmelde dig via vores hjemmeside www.hjemlo.dk
Når du indmelder dig i HJEM forpligter du dig til at betale rettidig kontingent.
Dit støtteabonnement ses udelukkende som støtte til HJEMs arbejde.

 

Binding
Der er løbende måneds binding på dit abonnement. Du skal således opsige dit abonnement inden den 1. i måneden.

 

Udmeldelse
Hvis du ønsker at udmelde dig, skal du logge ind på din profil på hjemmesiden og udmelde dig under fanen ‘mit abonnement’.

 

Støtteabonnement
Hvis du har lyst må du meget gerne oprette et støtteabonnement og støtte HJEM som privatperson med enten 20,- eller 50 kroner. Beløbet benyttes til at fremme HJEMs formål. Se nærmere i vores vedtægter. 

Hvis du er en virksomhed eller forening så kan du støtte HJEM ved at tegne et stort støtteabonnement. 

 

Fortrydelsesret
Fortrydelsesret gælder kun for forbruger. For erhvervsdrivende og virksomheder er der ikke fortrydelsesret på vores støtteabonnement. 

Som forbruger har du 14 dages fortrydelsesret. Fristen løber fra den dag du har sagt ja til dit abonnement. Du skal sende en mail til hjem.jura@gmail.com hvis du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Du kan også benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i betingelserne. 

Hvis du fortryder dit abonnement, vil du få dine penge tilbage, dog vil vi opkræve en rimelig betaling for den tid du har haft et støtteabonnement hos os. Vi refunderer din betaling indenfor 14 dage. Vi overfører til samme kort, som du benyttede ved indmeldelsen. 

 

Klageadgang og reklamation
Hvis du har en klage over støtteabonnementet hos HJEM LO bedes du sende en mail til hjem.jura@gmail.com. Købelovens mangelsregler gælder ikke for medlemskaber. 

Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til center for klageløsning, nævnenes HUS, Toldboden 2, 8800 Viborg, www.naevneneshus.dk 

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark kan du klage til EU-kommisionens online klageportal her: https://europa.eu/odr

 

Persondatapolitik
Når du indmelder dig i HJEM indsamler vi følgende oplysninger om dig: 

  1. Navn 

  2. Adresse 

  3. E-mail 

Vi indsamler oplysninger til det formål, at vi kan identificere dig som støtte. Vi opbevarer dine oplysninger forsvarligt. 

 

Slettefrister
Vi sletter dine oplysninger 1 år efter du ikke længere støtter os.

 

Rettelse af oplysninger, tilbagetrækkelse af samtykke og klagevejledning
Du har ret til at få rettet oplysninger om dig som er unøjagtige og i nogle tilfælde har du også ret til at få slettet dine persondata, hvis du beder om det, herunder hvis oplysningerne ikke er nødvendige for det oprindelige formål.

Du kan altid tilbagetrække dit samtykke og få slettet dine persondata.

Du kan skrive til os på: hjem.jura@gmail.com hvis du vil have rettet, slettet eller tilbagetrække dit samtykke.

Hvis du er uenig i vores afgørelse, kan du klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon: 33193100, dt@datatilsynet.dk. Læs mere her: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage/saadan-klager-du

 

Opbevaring
Vi opbevarer dine oplysninger sikkert, og videregiver ikke dine oplysninger til tredjemand. Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller lande som kan give tilstrækkelig beskyttelse.

Den dataansvarlige er: HJEM LO - Hjemmeforældrenes Landsorganisaion 

 

Standardfortrydelsesformular
Denne formular udfyldes og sendes kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende. 

HJEM LO - Hjemmeforældrenes Landsorganisation, hjem.jura@gmail.com 


Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at benytte min fortrydelsesret: 

Abonnement oprettet den: ___________ 

Forbrugerens navn:________________________________

 

Forbrugerens adresse:_______________________________

 

Forbrugeren underskrift:________________________________

(udfyldes kun hvis formularen meddeles på papir.)

 

Dato:__________________

Vilkår og betingelser for modtagelse af nyhedsmail

 

Nyhedsmail er en service som udbydes af HJEM LO

HJEM LO - Hjemmeforældrenes Landsorganisation

E-mail: hjem.some@gmail.com

 

Formål med indsamling af oplysninger

HJEM LO indsamler alene din oplyste e-mail, samt for- og efternavn til brug for udsendelse af nyhedsmail.

 

Når du tilmelder dig til nyhedsbrevet fra HJEM LO, giver du os samtykke til at sende dig nyheder, invitationer til arrangementer, informationer om services mv. 4-12 gange pr. år. 

 

Opbevaring af oplysninger

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt, og videregives ikke til tredjepart. 

Dine oplysninger opbevares så længe du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, opbevares dine oplysninger i yderligere 2 år, som dokumentation for at du har været tilmeldt nyhedsbrevet, hvorefter oplysningerne automatisk slettes. HJEM er dataansvarlig. 

 

Rettelse af kontaktoplysninger

Har du rettelser til dine oplysninger, kan du til enhver tid ændre ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på hjem.some@gmail.com

 

Afmeldelse 

Ønsker du at afmelde modtagelsen af nyhedsmail fra HJEM LO, bedes bruge link til afmeldelse nederst i den seneste nyhedsmail du har modtaget fra os eller på mail hjem.some@gmail.com

 

Adgang til at klage

Hvis du er uenig vores behandling af din e-mailadresse, kan du klage til Datatilsynet, Carl Jacobsens vej 35, 2500 Valby, telefon: 33193100, dt@datatilsynet.dk. Læs mere her: https://www.datatilsynet.dk/borger/klage/saadan-klager-du