top of page
ny.jpg

Mie Storm er uddannet filosof med speciale i det menneskelige sind. Hun har de seneste seks år specialiseret sig i børns udvikling, leg og læring ud fra et ligeværdigt perspektiv og med afsæt i udviklingspsykologi og tilknytningsteori. Hun har de seneste syv år haft sine tre børn hjemme fuld tid og har været med til at starte en af landets hjemmeskoleforeninger. Mie Storm er et anerkendt talerør for forældre, der vælger eller overvejer at hjemme- passe og hjemmeskole, og hun har debatteret i programmer som Debatten, i sin egen podcast, på sociale medier og i sin klumme i Politiken.

- Muusmann Forlag

Hjemmeunger

Hvad render de mon rundt og laver, de der hjemmeung­er? Hvorfor vælger forældre hjemmelivet til for deres familie frem for livet i daginstitution? Hvordan får de råd til det, hvad betyder det for deres karri­ere og sociale liv, og hvad med pension, parforhold og alenetid?

WEBINAR: Normpres og værdikonflikt 
- få sprog for din uro og længsel efter noget andet

1. juni kl. 10.00-11.00 (inkl. tid til spørgsmål)

Som deltager på webinaret, får du eksklusiv mulighed for:

 

  • At se eller gense webinaret frem til d. 21. juni 2025

  • At købe bogen 'Hjemmeunger' af Mie Storm med 10% rabat og en personlig hilsen

  • Booke en personlig rådgivning hos Mie Storm vedrørende hjemmeliv ud fra såvel faglig som personlig erfaring med 10% rabat

  • At spare 25% på optagelsen af webinaret "Hjemmeundervisning med små søskende".

WEBINAR

Normpres og værdikonflikt

- få sprog for din uro og længsel efter noget andet

Med Mie Storm

Har du nogensinde tænkt, at det måske ikke er dig, der er for følsom – men samfundet, der er blevet for mekanisk?

foto (1).jpg

I dette online webinar udfolder jeg en kritik af rammerne for det moderne menneskes liv. De rammer, der gør at du kan have svært ved at finde dig til rette i den normative dagligdagstrommerum. I den danske adskillelseskultur er det relationelle, sanselige og omsorgsfulde sat på bænken til fordel for målbare output, konstant fremdrift og følelsesmæssig distance. I sådan en kultur reguleres det menneskelige snarere end rummes. Det kan give dig og dine børn som følsomme mennesker ondt i sjælen, og give jer en oplevelse af at jeres tilværelse mangler mening. 

 

I webinaret undersøger vi bl.a.:

  • Hvorfor det moderne samfund ser nærhed og omsorg som “bløde værdier” uden reel status

  • Hvordan individualiseringen gør modstand svær – og hvorfor du alligevel må forsøge

  • Hvad det gør ved dig, at det menneskelige er blevet professionelt arbejde og ikke fælles liv

  • Hvordan kritik kan være en kærlig handling – og en vej til forandring, så du bedre kan holde ud at være her
     

Webinaret giver dig en grundlæggende introduktion til kulturkritik; hvad det er, hvorfor det er vigtigt, og hvordan det kan skabe nye forståelser af det liv, du lever. Du vil se dig selv i et større kulturelt perspektiv og se længsel efter mere nærvær, langsommelighed og mening som meningsfuld modstand snarere end et individuelt problem. Webinaret er en kritisk linse på det moderne samfunds idealer, og hvordan disse former relationer, livsvalg og selvforståelse.

bottom of page