top of page
  • Forfatters billedeHJEM

Opret en ny lokalafdeling af HJEM

I HJEM - Hjemmeforældrenes Landsorganisation arbejder vi for at opnå et samfund, hvor hjemmeliv - hele eller delvise - er en tilgængelig og anerkendt mulighed for alle forældre. HJEMs lokale afdelinger er fysiske, lokalt forankrede repræsentationer af HJEM.
"Det gør en stor forskel i vores arbejde og motivation at være en del af noget større. Det giver pondus udadtil og meningsfuldhed indadtil. Jo flere vi er - jo stærkere bliver vores stemme."

- Malene Øland Wagner, lokalafdeling RingstedEn landsorganisation i ryggen


Som lokalafdeling repræsenterer I HJEM i jeres lokalområde og bliver en del af organisationen. 

Som en del af HJEM har I til enhver tid Hovedorganisationen i ryggen og I er i tæt

dialog med Landssekretariatet, der står til rådighed med sparring og vejledning samt ressourcepersoner inden for blandt andet jura, kommunikation og politisk lobbyarbejde. 


Som nystartet lokalafdeling støtter og vejleder Landssekretariatet jer også i jeres opstart. Her tilbydes I en opstartspakke med et økonomisk tilskud til at stifte jer, diverse skabeloner og guides - blandt andet i forhold til at blive registreret som folkeoplysende - samt en merchandise-pakke. Derudover tager Landssekretariatet sig af det administrative omkring medlemmer.  

Den korte version

Sidder I allerede mindst 3 og er klar til at starte en lokalafdeling i fællesskab med HJEM, så får I her den helt korte version af, hvordan I kommer videre herfra.

  1. Tilmeld jer et opstartshold her (scroll ned i bunden af siden)

  2. Vi finder sammen et tidspunkt til en indledende snak.

  3. Ønsker i fortsat at gå videre herfra, aftales et nyt møde hvor jeres opstart planlægges.

  4. På opstartsmødet deltager jeres kommende vejleder, som er en frivillig fra en anden lokalafdeling.

  5. Velkommen HJEM - I er nu godt på vej og processen herfra ser meget forskellig ud. Fælles for alle er, at I her er en del af Hjemmeforældrenes Landsorganisation.


Vil du vide mere?

Hver måned afholder landssekretariatet online infomøde, som du er velkommen til at deltage i. Her har du også mulighed for at stille spørgsmål, hvis ikke vi kan besvare dem alle her. Find dato og tid til næste infomøde her.


Fold nedenstående menupunkter ud, for at læse mere om opstartsprocessen.

Tilmelding

Første samtale

Roller i lokalafdelingen

Opstartssamtale

Mød jeres vejleder

Velkommen HJEM

Den videre proces er jeres

Vi er med jer hele vejen"Der er mange forskellige afsæt til, hvorfor man ønsker at starte en lokalafdeling af HJEM. Nogle frivillige savner en ugentlig legestue i deres lokalområde, andre synes der mangler en platform, hvor man som forælder kan få information om hjemmelivet, mens andre igen ønsker at organisere sig for at kæmpe for indførsel eller bevarelse af tilskud til pasning af eget barn. Fælles for alle er dog, at de har lyst til at blive en del af HJEM og det frivillige fællesskab"

- Christina Tengstedt, forperson I HJEM- Hjemmeforældrenes Landsorganisation

 

Har du spørgsmål er du altid velkommen til at kontakte Silke Sophie Bundgaard fra Landssekretariatet her

140 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Comments


bottom of page