top of page
  • Forfatters billedeHJEM

Nyt medlemskab giver internationale muligheder

I begyndelsen af oktober, blev HJEM optaget som medlem hos FEFAF - European Federation of Parents and Carers at Home (est. 1983), som repræsenterer organisationer fra lande over hele Europa.


Medlemskabet åbner for internationale muligheder

HJEM har, som medlem af FEFAF, mulighed for at lære af erfarne organisationer fra hele verden, ligesom optagelsen åbner op for, at vi kan være med til at forbedre vilkår og muligheder for hjemmeliv på de internationale aranaer, og dermed i Danmark.

Som medlem af FEFAF får HJEM adgang til viden og netværk og vi kan være med til at påvirke det europæiske arbejde indenfor bl.a. pleje, omsorg og familier.

FEFAF er en del af flere netværk i EU og FN, som HJEM i kraft af vores medlemskab nu også bliver en del af. Det betyder blandt andet, at vi får indsigt i og indflydelse på de EU-initiativer mv., som påvirker vores område, inden de når til de politiske rammer i Danmark.

Læs om hvilke netværk og muligheder medlemskabet giver adgang til i listen herunder:

The Social Platform

European Women's Lobby

ECOSOC og CSW


Hør FEFAF's præsident Caroline Höglund fortælle om FEFAFEn stor anerkendelse

Blot et år efter stiftelsen af HJEM, er vi blevet inviteret ind i FEFAF. Det er et stort skulderklap, og en anerkendelse af vores arbejde. Lignende organisationer i Europa er nysgerrige på vores arbejde og på forholdende for hjemmeforældre i Danmark. Danmark er særlig interessant for medlemmerne i FEFAF, da vi flere gange er blevet fremhævet som et eksempel på det gode børne- og familieliv. Senest i forbindelse med Hertuginden af Cambridges besøg i Danmark i februar."Jeg er blevet bedt om at holde et oplæg om vores politiske arbejde og om vores arbejde med at udarbejde en pjece til sundhedsplejersker.

Jeg glæder mig til at bidrage med en indsigt i de danske forhold for hjemmefamilier og de kampe, som kæmpes i Danmark. Jeg ser meget frem til at dele HJEMs erfaringer og visioner med resten af medlemmerne i FEFAF."

- Christina Tengstedt Melgaard, forperson for Hjemmeforældrenes Landsorganisation
89 visninger0 kommentarer

Seneste blogindlæg

Se alle

Procesberetning: HJEM for hjemmeundervisere

For mange hjemmeforældre er hjemmeundervisning en naturlig forlængelse af hjemmepasning. DELTAG I UNDERSØGELSEN OM HJEMMEUNDERVISNING I DK.

Comments


bottom of page